Коротка інформація

ПІБ: Конопатський Роман Миколайович, 30.05.2006 р.

Місто: Київ

Діагноз: атиповий аутизм з порушенням соціальної реципрокності, стереотипною поведінкою, когнітивною недостатністю. Системний недорозвиток мовлення

Рома: діагноз, який змінив все

by John Smith

  • 18,317.00

    Ціль фінансування
  • 18,317.00

    Зібрані кошти
  • 0

    Залишилося кілька днів
  • Цільова мета

    Спосіб завершення кампанії
Відсоток збору :
100.00%
Кампанія завершена.
Kyiv, Україна

John Smith

12 Campaigns | 0 Сподобалися кампанії

Переглянути повну біографію

Історія

Рома народився абсолютно здоровеньким малюком. Розвивався і ріс нормально, був жвавим, досить здібним і товариським хлопчиком. Однак, у вересні 2010 року, після щеплення КПК, життя Ромчика та його сім’ї кардинально змінилося. Дитина різко змінилася та перестала контактувати з дітьми, стала пропадати мова, різко почало проявлятися відставання у психічному та фізичному розвитку, і його батьки не могли впізнати того живого та цікавого Рому, яким він був раніше.

Після щеплення Ромчик вже не міг ходити у звичайний садочок. У нього з’явилися стереотипії, такі як розгойдування з боку в бік, стрибки сидячи, напруга і витягування рук, гримаси на обличчі. Батьки зверталися до безлічі фахівців, але ніхто не міг пояснити причину таких різких змін у хлопчика. Урешті-решт поставили діагноз: атиповий аутизм.

 

Призначене лікування не принесло відчутних поліпшень. Ромчик почував себе все гірше і гірше. Тоді мати дізналася про можливість реабілітації дітей-аутистів в Німеччині, в клініці ДАН. Літо 2012 року принесло з собою надію: Рому обстежили, пройшли нейрофрідбек-терапію і Томатіс-терапію. Хлопчику було призначено медикаментозне лікування, і результати були помітні. Однак це був лише початок.

 

Лікування має тривати, але фінансові можливості сім’ї вичерпані. Боротьба за Рому триває, і його родині потрібна допомога.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Рома: діагноз, який змінив все”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *