Коротка інформація

ПІБ: Іванов Микита Олександрович, 22.08.2007 р.

Місто: Київ

Діагноз: ДЦП, спастичний тетрапарез, збіжна косоокість

Зібрано: 16 070.00

Микитка прагне перемогти

by John Smith

  • Не задана

    Ціль фінансування
  • 16,070.00

    Зібрані кошти
  • 0

    Залишилося кілька днів
  • Цільова мета

    Спосіб завершення кампанії
Відсоток збору :
0%
Кампанія завершена.

John Smith

12 Campaigns | 0 Сподобалися кампанії

Переглянути повну біографію

Історія

Микита – хлопчик лише 7 років, але його життя цілком змінилося з появою страшного ворога – ДЦП. Незважаючи на важкість своєї долі, вимушений переїзд з АР Крим, фізичний біль та усвідомлення, що він відрізняється від інших дітей, Микитка залишається надзвичайно добрим, відкритим та веселим хлопчиком. Його очі – віком дорослі, але вони світяться неймовірною енергією та надією.

Протягом цих років, ми разом із нашим сином досягли багато чого, але ніколи не плануємо зупинятися. Лікарі впевнені, що Микитка – дуже перспективний хлопчина. І тому ми просимо про вашу допомогу.

1,5 роки тому ми вперше познайомилися із Центром Стимуляції Мозку. Лікування принесло видимі покращення – Микита почав стояти з підтримкою, покращилася мова, пам’ять та увага. Він навіть почав читати по складах і розв’язувати прості задачки, а також запам’ятовує і з радістю відтворює улюблені вірші та казки.

Ми бачимо, як наш син змінюється на очах, і ми дуже хочемо продовжувати лікування в Центрі Стимуляції Мозку. Ми звертаємося до всіх, хто є небайдужим до долі дітей, до тих, хто готовий подарувати надію і підтримку. Бережіть вас Господь, і нехай добро завжди повертається до вас вдвічі більше.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Микитка прагне перемогти”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *