Коротка інформація

ПІБ: Герасименко Єлизавета Павлівна, 04.10.2010 р.

Місто: Київ

Діагноз: ДЦП, правосторонній геміпарез, епісиндром (симптоматична епілепсія в формі простих парціальних приступів), хроничній піелонефрит, грубе відставання у психомоторному розвитку

Ліза: мрія про говоріння

by John Smith

  • 9,820.00

    Ціль фінансування
  • 9,820.00

    Зібрані кошти
  • 0

    Залишилося кілька днів
  • Цільова мета

    Спосіб завершення кампанії
Відсоток збору :
100.00%
Кампанія завершена.
Kyiv, Україна

John Smith

12 Campaigns | 0 Сподобалися кампанії

Переглянути повну біографію

Історія

На сьогодні, кожна посмішка на обличчі дитини є для нас джерелом безмежного щастя. Однак, подібно до багатьох інших сімей, ми відчули на власній шкірі, що поруч із радістю може йти біль, особливо коли доля стикає тебе з небажаною хворобою. В нашому випадку ця хвороба стала великим викликом, з яким ми зіштовхнулися разом з нашою донькою Лізою.

З самого народження Ліза була зовсім здоровенькою та жвавою дитиною. Вона радісно росла, дізнавалася навколишній світ, і на наші очі ставала все більш обізнаною та сміливою дівчинкою. Але в один доленосний день у вересні 2010 року, коли ми вирішили зробити дитині щеплення КПК, все змінилося. Після щеплення ми помітили раптові й суттєві зміни в її поведінці та фізичному стані. Ліза втратила контакт з іншими дітьми, зупинила мовлення, і її психічний розвиток почав відставати. Найгірше було те, що наша малеча почала переживати біль – фізичний і емоційний, що було важко спостерігати.

Протягом декількох років ми перейшли великий шлях, звертаючись до безлічі фахівців – неврологів, психіатрів, психологів, логопедів і дефектологів. Однак жоден з них не міг пояснити, чому наша донька раптово стала іншою. Зрештою, нам поставили жахливий діагноз – атиповий аутизм.

Усі спроби лікування Лізи не принесли очікуваних результатів, і наше серце боліло від безсилля. Та тоді ми почули про можливість відновлення дітей, що стикаються з аутизмом, завдяки інноваційним методам в Німеччині. Влітку 2012 року ми відправились туди, де нашу доньку обстежили та почали лікувати, використовуючи нейрофідбек-терапію та Томатіс-терапію. Ці методи вже дали перші позитивні результати, і Ліза почала трохи краще себе почувати.

Але це лише початок. Щоб наша донька змогла відновитися повністю і розвиватися як здорова дитина, нам потрібно продовжити лікування. Проте це дуже дорого коштує, і наші фінансові можливості вичерпалися. Щоденна потреба у лікарських препаратах, терапіях та спеціалізованих заняттях вимагає значних витрат.

Наша маленька Лізонька є великою радістю та надією для нашої сім’ї. Щасливі миті, коли вона посміхається, надихають нас та підтримують у складних моментах. Але фінансова складність змушує нас звертатися до всіх, хто готовий долучитися до порятунку нашої доньки.

Ми віримо, що з вашою допомогою ми зможемо надати Лізочці шанс на краще майбутнє. Кожен внесок, незалежно від його розміру, дарує нам надію та силу іти вперед у боротьбі за її здоров’я та щасливе дитинство.

Завдяки вам, ми можемо дати нашій доньці шанс на якісне лікування та розвиток. Ліза має великий потенціал, і ми віримо, що вона зможе подолати всі труднощі та стати щасливою дитиною.

Долучіться до нашої родини в цій нелегкій подорожі. Ваша доброта і підтримка – це надія для Лізи та її майбутнього. Разом ми здатні на диво!

Дякуємо вам за увагу та доброту.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Ліза: мрія про говоріння”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *