Коротка інформація

ПІБ: Ткачова Крістіна Вадимівна, 25.04.2011 р.

Місто: Київ

Діагноз: ДЦП, спастична диплегія

Крістіна: боротьба маленької воїнки

by John Smith

  • 23,260.00

    Ціль фінансування
  • 23,261.00

    Зібрані кошти
  • 0

    Залишилося кілька днів
  • Цільова мета

    Спосіб завершення кампанії
Відсоток збору :
100%
Кампанія завершена.
Kyiv, Україна

John Smith

12 Campaigns | 0 Сподобалися кампанії

Переглянути повну біографію

Історія

Крістіна народилася передчасно, стаючи першою з двійні, разом зі своїм братиком Ванею. Важкості почались вже з моменту народження, коли їй довелося боротися за своє життя. Її перший подих став подарунком відчайдушного воління маленької дівчинки. Але ще більше вражає те, як вона зупинилася на декілька хвилин, коли зрозуміла, що її братик залишається в реанімації. Тільки через деякий час вона знову почала дихати, демонструючи неймовірну відданість своєму братові.

Медики витратили тиждень, ледве врятувавши її життя. Після реанімації, її перевели на відділення патології новонароджених, де почалася її боротьба за здоров’я. На таку крихітку з вагою 1,5 кг чекало немало випробувань, але Крістіна не здавалася. Вона вирішила вчити свою маму, що для неї здається неможливим – їсти та взяти мамині груди.

За чотири роки життя, Крістіна подолала багато труднощів, і всі діагнози, пов’язані із відставанням у розвитку, були зняті. Проте бій із церебральним паралічем у ніжках триває. Вона – розумна, весела та товариська дівчинка, яка мріє про одне – навчитися самостійно ходити.

Батьки Крістіни активно шукають можливості для лікування та реабілітації доньки. Лікарі вірять в її великий потенціал і можливість вести повноцінне життя. Ваша допомога може зробити велику різницю у її майбутньому. Будь ласка, долучіться до збору коштів для курсу реабілітації в Центрі стимуляції мозку, щоб допомогти Крістіні зробити перший крок до самостійності. Ваша підтримка оцінюється набагато більше, ніж слова можуть висловити. Нехай доброта веде її шлях до перемоги!

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Крістіна: боротьба маленької воїнки”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *