Коротка інформація

ПІБ: Корнута Владислав Михайлович, 03.01.2005 р.

Місто: Закарпатська область

Діагноз: ДЦП, правобічний геміпарез, симптоматична епілепсія

Зібрано: 13 450.00

Владик: історія відваги та надії

by John Smith

  • 13,450.00

    Ціль фінансування
  • 13,450.00

    Зібрані кошти
  • 0

    Залишилося кілька днів
  • Цільова мета

    Спосіб завершення кампанії
Відсоток збору :
100.00%
Кампанія завершена.

John Smith

12 Campaigns | 0 Сподобалися кампанії

Переглянути повну біографію

Історія

 

Коли на світ з’явився наш син Владик, ми були сповнені найкращих сподівань та мрій. Однак вже з трьох місяців його життя ми стали свідками найважчих випробувань. Дитина народилася з обвиттям шиї пуповиною, і це було лише початком нашого шляху.

До року нашого сина поставили діагноз, який звучав як вирок: ДЦП (двигунева та координаційна порушення), мікроцефалія та інші серйозні медичні проблеми. Відтоді почалася тривала і важка боротьба за здоров’я та майбутнє нашого малюка.

Владик потребував невпинної медичної уваги. Його життя складалося з постійних лікарських відвідувань та лікувань у неврологічних відділеннях обласної дитячої клінічної лікарні та центральної районної лікарні. До того ж щорічно нам доводилося проходити курси реабілітації та санаторного лікування у санаторії “Трускавець”. Та ці місця та зусилля лікарів не були марними.

Гордість і надія нашої родини полягає в Владиковому невербальному спілкуванні та поступових досягненнях. Незважаючи на важкості, які примусили його навчатися тримати голову і ходити значно пізніше, ніж його ровесники, ми бачимо неймовірний розвиток.

ДЦП – це випробування не тільки для нашої дитини, але і для нашої сім’ї та всіх оточуючих. Воно ставить питання: “Як жити далі?”. Невідомість та турбота про майбутнє можуть перетворити кожен день в вічну боротьбу.

Ми переконані, що кожна дитина має право на щасливе та здорове дитинство. Владик заслуговує на найкраще, і ми не зупиняємося перед викликами. Саме зараз для подальшого лікування нашого сина нам потрібна допомога, адже внаслідок важкої ситуації ми наразі не можемо працювати та забезпечувати всі необхідні медичні витрати.

Ми віримо у силу об’єднання та доброти небайдужих людей. Ваш внесок може допомогти нам продовжувати лікувати Владика, надавати йому необхідну реабілітацію та сприяти його щасливому майбутньому. Спільно ми здатні створити диво та подарувати йому яскраве дитинство і надію на краще життя. Будь ласка, долучайтеся до нашої боротьби за здоров’я Владика.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Владик: історія відваги та надії”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *