Коротка інформація

ПІБ: Панів Дмитро-Віталій Петрович, 24.10.2004 р.

Місто: Львівська область

Діагноз: вроджена мікроцефалія, атонічно-астенічний синдром з порушенням функції ходи, розумова недостатність помірного ступеня, збіжна косоокість обох очей

Боротьба за життя моєї дитини

by John Smith

  • 23,890.00

    Ціль фінансування
  • 23,890.00

    Зібрані кошти
  • 0

    Залишилося кілька днів
  • Цільова мета

    Спосіб завершення кампанії
Відсоток збору :
100.00%
Кампанія завершена.
Ukraine

John Smith

12 Campaigns | 0 Сподобалися кампанії

Переглянути повну біографію

Історія

Історія любові, віри і надії

Дорога болю, незламної віри та надії – це історія матері, яка стала прикладом мужності та безмежної любові. Переплетена обстеженнями та молитвами, ця історія почалася з малої надії завагітніти…

Коли довгоочікувана дитина народилася, в неї було лише два кілограми ваги. Хоча лікарі виписали маму та новонародженого додому, їй було зрозуміло, що щось не так. Від того моменту розпочалася безкомпромісна боротьба за життя та здоров’я сина.

Перший рік життя Віталіка був наповнений страхом і невпевненістю. Дитина зазнала перших судом, але лікарі вважали це наслідком росту зубів. Але мати бачила, що стан дитини з кожним днем стає гіршим.

Справжнє випробування сталося, коли Віталіку був один рік. Після масажу його здоров’я раптово погіршилося: температура піднялася, а судоми стали жорсткими та небезпечними, Віталік втратив свідомість. В ті хвилини, коли медпрацівники боролися за життя дитини, мама боролася за свою єдину надію і разом з лікарями зробила неможливе.

Зворушлива Боротьба
Це був лише початок багаторічної боротьби на шляху одужання Віталіка… Сталася надзвичайно важка нестача коштів, оскільки мати виховувала дитину самотужки. Щоденно їй доводилося зустрічати виклики, брати кредити, продавати особисті речі, лише щоб забезпечити те, що дитина так потребувала.

Звернення до Вас

Сьогодні Віталік – це радість та надія для своєї матері. Попри труднощі, він здобуває освіту та мріє спілкуватися з іншими дітьми. Його шлях до одужання покладено на плечі матері та добрих людей.

Ми запрошуємо Вас приєднатися до цієї зворушливої історії, подарувати надію та допомогу. Ваш внесок може зробити чудо та дати Віталіку можливість рости та процвітати. Приєднуйтесь до нашої боротьби за здоров’я та майбутнє цієї хороброї дитини.

Лікування має тривати, але фінансові можливості сім’ї вичерпані. Боротьба за Рому триває, і його родині потрібна допомога.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Боротьба за життя моєї дитини”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *